注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

刚刚的搏客

我要心里开着花儿,一朵一朵的

 
 
 

日志

 
 
关于我

I've been looking for answers to these three questions: Who am I? Where am I going? What do I need to do to get there?

网易考拉推荐

明白了,长大了  

2007-08-25 18:50:16|  分类: 心路历程 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

  最喜欢《士兵突击》里面这一段。

第一次看的候哭得稀里哗啦的,一把鼻涕一把眼泪,用了我好多卫生纸。

第二次看的时候还是哭,哭得气没打一处出。

第三次看的时候外表很平静,心里在哭。

第四次看的时候心也平静了,感觉自己明白了些什么,但到底明白了什么,自己也不知道。

后来就没看了,看熟了,每一个画面,每一个字,每一个音符都记住了。

后来又明白班长说的那句话:“有些事只有受过伤才会明白。”

“该长大了,啊,该长大了~”

May you have~

Enough xun to keep your attitude bright.

Enough trials to keep you strong.

Enough sorrow to keep you human.

Enoughhope to keep you happy.

Enough failure to keep you eager.

Enough success to give you comfort.

Enough wealth to meet your needs.

Enough enthusiasm to look forward.

Enough faith to banish depresssion.

Enough determination to make each day better than yesterday.

  评论这张
 
阅读(17)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017